Skip to content
iStock-1204229011

PixEdit® Desktop

Applikasjon for Microsoft OS

Komplett datafangst

Med unik kjerneteknologi er PixEdit® Desktop en profesjonell løsning for automatisert skanning og datafangst. Alle typer dokumenter kan lagres til det digitale arkivet og sikres fremtidig lesbarhet i henhold til norsk arkivstandard. 

Intuitivt og likt brukergrensesnitt uansett type skanner

Ulike skannere tilbyr helt forskjellige brukergrensesnitt. Ved å bruke PixEdit® Desktop til å velge innskanningsparametre, blir brukergrensesnittet likt uansett om det benyttes dokumentskannere eller multifunksjonsmaskiner. Det unike ScanBar™ vinduet gir rask tilgang til valg som for eksempel farge, arkstørrelse, oppløsning mv. Skann med ett klikk!

Lagre oppsett som profiler

Med PixEdit® Desktop lagres ulike sett av skannerpreferanser som profiler som raskt kan finnes igjen. Slik elimineres eventuelle brukerfeil og manuelle innstillinger som ellers kunne ført til tap av kvalitet og data. 

Dokumentskanning

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. Lorem ipsum dolor sit amet.
166141753 72

Hvorfor bruke PixEdit til all skanning?

Intuitivt og likt brukergrensesnitt uansett type skanner

Ulike skannere tilbyr helt forskjellige brukergrensesnitt. Ved å bruke PixEdit til å velge innskanningsparametre, blir brukergrensesnittet likt uansett hvilken type skanner som tilknyttes. Det unike ScanBar™ vinduet gir deg rask tilgang til valg som for eksempel farge, arkstørrelse, oppløsning etc. Deretter klikker du bare på den grønne skanneknappen - raskt og enkelt!

Lagre skanneroppsett som profiler

En av de store fordelene med PixEdit® Desktop er muligheten til å håndtere profiler, det vil si å forhåndsinnstille ulike skanningsoppsett.

Papirdokumenter kommer i mange ulike former og farger, og dokumentskannere har generelt et bredt spekter av muligheter for innstillinger. Manuell justering av farge, oppløsning, sidestørrelse etc. når du skanner ulike typer dokumenter eller bruker ulike typer skannere, kan raskt føre til brukerfeil og resultere i tap av kvalitet og data. Med PixEdit® lagrer du istedet et sett skannerpreferanser som en profil og kan deretter raskt finne dem igjen senere med et par museklikk. På denne måten sikrer du at alle som skanner dokumenter til sak/arkivsystemet alltid vil bruke de riktige og optimale skannerinnstillingene.

Skann med alle typer skannere

Det finnes ulike skannere for ulike typer dokumenter, og du kan bruke PixEdit skanneprogramvare med dem alle!

Multifunksjonsmaskiner i nettverk:

Multifunksjonsmaskiner settes vanligvis opp til å levere skannede dokumenter i delte mapper på intranettet. PixEdit programvare settes opp til å overvåke disse mappene og vise og behandle dokumentene når de kommer inn fra skanneren.

Dokumentskannere koblet direkte til arbeidsstasjon:

PixEdit programvare på datamaskinen styrer skanneren og behandler dokumentene umiddelbart.

bg-office-meeting-table-unsplash
Oversikt

Hva får du med PixEdit® Desktop?

  • Støtte og validering av Riksarkivets avleveringsformat PDF/A
  • Tidsbesparende automatiske funksjoner for store papirmengder
  • Støtte for alle typer skannere gjennom TWAIN, nettverksskanning eller direkte styring
  • Fleksible og automatiserte prosesser for dokumentflyt- og behandling
  • Kraftige redigeringsverktøy for skannede dokumenter og PDF, inkludert innsetting av tekst, grafikk og kommentarer.
  • Sikker sladding
  • Dokumentseparering- og indeksering
  • Helautomatisk innskanningsprosess som optimaliserer dokumentene: Fjerner blanke sider og sorte kanter, retter skjevheter mv.
  • Dokumentkomponering med full "trekk- og slipp" i og mellom dokumenter.
  • Automatisk sidesplitt og siderekkefølge ved hefteskanning

PixEdit® Desktop produktark

Last ned PDF

Kjøp PixEdit® Desktop

Velg mellom online abonnement eller kjøp lisenser

Online abonnement

Prøv gratis i 30 dager
Kjøp i nettbutikk med kortbetaling

Lisenser

Kjøp hos forhandler
Fakturabetaling